Træterrasser

Vi bygger træterrasser med omhu i og omkring Fredericia

Drømmer du om at få etableret en træterrasse i dit uderum? Eller har du en træterrasse, der kalder på en renovering for at blive klar til brug? Vi har håndværket og løsningerne til en arbejdsproces og et resultat, hvor der er plads til dine unikke ideer.

Det gælder også op- og nedgang til terrassen, indbyggede plantekasser eller siddepladser. Det er kun din kreativitet, der sætter grænser.

Kvalitet og kreativitet som fundament for din træterrasse

Fra valget af træsorter til konstruktion og finish sætter vi en ære i at levere holdbare og smukke træterrasser, der står tidens prøve. Når du vælger Brandt Byg og Montage til at skabe din træterrasse investerer du i kvalitet, der holder.

For os er kreativitet ikke blot en evne, det er et grundværktøj i vores værktøjskasse. Hos os får du ikke kun vores færdigheder og erfaring, men også vores skarpe blik for den gode ide og udførslen dertil. Vi tror på, at en træterrasse ikke kun skal være funktionel, men også være en flot tilføjelse til dit hjem.

ER DU INTERESSERET I VORES LØSNINGER?

Skal du have kompetente hænder og hoveder til at bygge din træterrasse i Fredericia, Trekantområdet eller på Fyn? Vi elsker at blive udfordret med nye og spændende opgaver, så kontakt os og lad os sammen skabe den træterrasse, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

 

  FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD​

  ALLE FORMER FOR tømrerARBEJDE

  Brandt Byg & Montage udfører en bred vifte af tømrer- og snedkerarbejde, altid med fokus på førsteklasses håndværk og æstetisk finish.

  Er du i Fredericia og overvejer en boligudvidelse, en ny carport, eller står du overfor en anden tømrerrelateret opgave? Vores team i Fredericia er klar til at bringe deres professionelle dygtighed og mange års erfaring ind i dit projekt. Vi arbejder nøje sammen med dig fra de første skridt i designfasen, herunder ansøgning om byggetilladelse, til den fulde realisering og afslutning af dit projekt. Ved at vælge Brandt Byg & Montage i Fredericia sikrer du dig ikke kun et resultat i topkvalitet, men også en løsning, der nøje tilpasses dine specifikke behov og ønsker, alt sammen inden for den aftalte tidsramme og budget.

  Din garanti for kvalitet

  I Brandt Byg og Montage går vi hver dag på arbejde for at levere kvalitet. Det gør vi både i vores møde med kunder, i vores arbejde med processen og i resultatet. Og det er vi overbeviste om gør en forskel.

  Brandt Byg & Montage
  N

  Kreativitet

  Det er et grundværktøj i vores værktøjskasse. Med i prisen hos os får du derfor vores skarpe blik for den gode ide og udførslen hertil.

  N

  Kvalitet

  Kvalitet er grundlaget for alt, hvad vi laver.

  N

  prisfordel

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi stræber efter at levere kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser.

  N

  Løsninger

  Hos os er der meget få grænser for, hvad vi kan skabe for vores kunder. Hvis du har et behov, så har vi formentlig håndværket, kreativiteten og erfaringen til at skabe løsningen.

  Følg os på Facebook
  På vores facebook-side kan du følge med i vores arbejde og projekter. Hvis du har spørgsmål til os, kan du også kontakte os der.