Tilbygning

Din tømrer til tilbygninger i Fredericia, Trekantområdet og på Fyn

Drømmer du om ekstra plads? En udvidelse af de eksisterende kvadratmeter kan give mening og mange flere muligheder i et hjem. Det kan være et større køkken, et ekstra børneværelse eller et hjemmekontor, mulighederne er mange – og med Brandt Byg og Montage er løsningerne heldigvis mindst lige så mange.

Vi skaber den tilbygning, der kan rumme præcis det, du har brug for i din bolig eller bygning. Og hos os er kvaliteten for både specialløsninger og standardopgaver ved tilbygningsopgaver tårnhøj.

Fleksible løsninger til din tilbygning

Vi kan lave alt fra opførelsen af vægge, tagkonstruktion og gulve i overensstemmelse med de godkendte byggeplaner. Herunder står vi også gerne for alt fra at isætte døre, vinduer, gulv og lofter, ligesom vi sikrer det afsluttende arbejde med paneler og lister.

Hos os får du ikke en travl tømrer, men en investeret håndværker, der er fleksibel i sin arbejdsgang, for at vi bedst muligt kan tilpasse processen til din hverdag. Vi går det ekstra skridt for den bedste løsning og den gode kundeservice.

ER DU INTERESSERET I VORES LØSNINGER?

Vil du have tømrerhjælp til din tilbygning i Fredericia, Trekantområdet eller på Fyn? Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker og vores muligheder for at indfri dem.

 

  FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD​

  ALLE FORMER FOR tømrerARBEJDE

  Brandt Byg & Montage udfører en bred vifte af tømrer- og snedkerarbejde, altid med fokus på førsteklasses håndværk og æstetisk finish.

  Er du i Fredericia og overvejer en boligudvidelse, en ny carport, eller står du overfor en anden tømrerrelateret opgave? Vores team i Fredericia er klar til at bringe deres professionelle dygtighed og mange års erfaring ind i dit projekt. Vi arbejder nøje sammen med dig fra de første skridt i designfasen, herunder ansøgning om byggetilladelse, til den fulde realisering og afslutning af dit projekt. Ved at vælge Brandt Byg & Montage i Fredericia sikrer du dig ikke kun et resultat i topkvalitet, men også en løsning, der nøje tilpasses dine specifikke behov og ønsker, alt sammen inden for den aftalte tidsramme og budget.

  Din garanti for kvalitet

  I Brandt Byg og Montage går vi hver dag på arbejde for at levere kvalitet. Det gør vi både i vores møde med kunder, i vores arbejde med processen og i resultatet. Og det er vi overbeviste om gør en forskel.

  Brandt Byg & Montage
  N

  Kreativitet

  Det er et grundværktøj i vores værktøjskasse. Med i prisen hos os får du derfor vores skarpe blik for den gode ide og udførslen hertil.

  N

  Kvalitet

  Kvalitet er grundlaget for alt, hvad vi laver.

  N

  prisfordel

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi stræber efter at levere kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser.

  N

  Løsninger

  Hos os er der meget få grænser for, hvad vi kan skabe for vores kunder. Hvis du har et behov, så har vi formentlig håndværket, kreativiteten og erfaringen til at skabe løsningen.

  Følg os på Facebook
  På vores facebook-side kan du følge med i vores arbejde og projekter. Hvis du har spørgsmål til os, kan du også kontakte os der.