Gulve

Din lokale gulvlægger i Fredericia

Med vores erfaring fra tømrer- og snedkerbranchen er vi din oplagte samarbejdspartner til at renovere eller etablere et nyt gulv. Vi lægger alle typer træ- og laminatgulve hos både private og erhverv. Og ligegyldigt opgavens omfang stræber vi efter at samarbejde tæt med dig for at sikre, at dit nye gulv ikke kun opfylder, men overstiger dine forventninger. For sammen kan vi skabe det gulv, der passer til dit hjem, dine behov og dine ønsker.

Vi tager os af alle processerne med dit nye gulv, så du får én samlet løsning på hele renoveringen eller etableringen af gulvet.

Skræddersyede gulvløsninger

Vi er kreative håndværkere, der ynder at bruge vores kreativitet i vores arbejde for at skabe unikke gulvløsninger til enhver opgave.

Kvalitet og kreativitet behøver ikke at sprænge budgettet. Hos Brandt Byg og Montage går vi aldrig på kompromis med vores standard for kvalitetshåndværk, men vi stræber efter at levere konkurrencedygtige priser.

ER DU INTERESSERET I VORES LØSNINGER?

Uanset om du ønsker at forny et enkelt rum eller opgradere hele dit hjem, er vi din partner for gulvforvandling i Fredericia, Trekantområdet og på Fyn. Kontakt os og lad os starte processen mod smukke, holdbare og skræddersyede gulve, der vil glæde dig i mange år fremover.

 

  FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD​

  ALLE FORMER FOR tømrerARBEJDE

  Brandt Byg & Montage udfører en bred vifte af tømrer- og snedkerarbejde, altid med fokus på førsteklasses håndværk og æstetisk finish.

  Er du i Fredericia og overvejer en boligudvidelse, en ny carport, eller står du overfor en anden tømrerrelateret opgave? Vores team i Fredericia er klar til at bringe deres professionelle dygtighed og mange års erfaring ind i dit projekt. Vi arbejder nøje sammen med dig fra de første skridt i designfasen, herunder ansøgning om byggetilladelse, til den fulde realisering og afslutning af dit projekt. Ved at vælge Brandt Byg & Montage i Fredericia sikrer du dig ikke kun et resultat i topkvalitet, men også en løsning, der nøje tilpasses dine specifikke behov og ønsker, alt sammen inden for den aftalte tidsramme og budget.

  Din garanti for kvalitet

  I Brandt Byg og Montage går vi hver dag på arbejde for at levere kvalitet. Det gør vi både i vores møde med kunder, i vores arbejde med processen og i resultatet. Og det er vi overbeviste om gør en forskel.

  Brandt Byg & Montage
  N

  Kreativitet

  Det er et grundværktøj i vores værktøjskasse. Med i prisen hos os får du derfor vores skarpe blik for den gode ide og udførslen hertil.

  N

  Kvalitet

  Kvalitet er grundlaget for alt, hvad vi laver.

  N

  prisfordel

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi stræber efter at levere kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser.

  N

  Løsninger

  Hos os er der meget få grænser for, hvad vi kan skabe for vores kunder. Hvis du har et behov, så har vi formentlig håndværket, kreativiteten og erfaringen til at skabe løsningen.

  Følg os på Facebook
  På vores facebook-side kan du følge med i vores arbejde og projekter. Hvis du har spørgsmål til os, kan du også kontakte os der.