Facademontage

Facademontage med Brandt Byg og Montage

Facaden er en vigtig del af enhver bolig og bygning. Det er det, dine øjne og gæster mødes af – og med glasfacader er det også din mulighed for at optimere lysindfaldet i dit hjem eller virksomhed.

Vi er erfarne i facademontage, blandt andet glas- og alufacader, og vi arbejder sikkert med alt fra perkulaer, vinduer og større vinduespartier.

Vi arbejder både for private med f.eks. facademontering af vinduer i private hjem, men vores service strækker sig også til erhverv med opbygning af alufacader eller store vinduespartier.

Forskellige facader kræver unikke løsninger

Hos os findes der ikke standardløsninger, du får altid en skræddersyet løsning. For vi tager både højde for dine ønsker, for de forskellige muligheder i forhold til materiale og opbygning og for mulighederne for at tilpasse det til det eksisterende.

Uanset projektets omfang og kompleksitet har vi erfaringen og færdighederne til at håndtere det. Vi ser hvert projekt som en mulighed for at udfolde vores kreativitet og tekniske kunnen. Og som muligheden for at give dig præcis det, du ønsker.

ER DU INTERESSERET I VORES LØSNINGER?

Skal Brandt Byg og Montage stå for din facademontage? Vi kører til opgaver fra Fredericia til hele Trekantområdet og på det meste af Fyn. Kontakt os og fortæl om dine ønsker.

 

  FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD​

  ALLE FORMER FOR tømrerARBEJDE

  Brandt Byg & Montage udfører en bred vifte af tømrer- og snedkerarbejde, altid med fokus på førsteklasses håndværk og æstetisk finish.

  Er du i Fredericia og overvejer en boligudvidelse, en ny carport, eller står du overfor en anden tømrerrelateret opgave? Vores team i Fredericia er klar til at bringe deres professionelle dygtighed og mange års erfaring ind i dit projekt. Vi arbejder nøje sammen med dig fra de første skridt i designfasen, herunder ansøgning om byggetilladelse, til den fulde realisering og afslutning af dit projekt. Ved at vælge Brandt Byg & Montage i Fredericia sikrer du dig ikke kun et resultat i topkvalitet, men også en løsning, der nøje tilpasses dine specifikke behov og ønsker, alt sammen inden for den aftalte tidsramme og budget.

  Din garanti for kvalitet

  I Brandt Byg og Montage går vi hver dag på arbejde for at levere kvalitet. Det gør vi både i vores møde med kunder, i vores arbejde med processen og i resultatet. Og det er vi overbeviste om gør en forskel.

  Brandt Byg & Montage
  N

  Kreativitet

  Det er et grundværktøj i vores værktøjskasse. Med i prisen hos os får du derfor vores skarpe blik for den gode ide og udførslen hertil.

  N

  Kvalitet

  Kvalitet er grundlaget for alt, hvad vi laver.

  N

  prisfordel

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi stræber efter at levere kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser.

  N

  Løsninger

  Hos os er der meget få grænser for, hvad vi kan skabe for vores kunder. Hvis du har et behov, så har vi formentlig håndværket, kreativiteten og erfaringen til at skabe løsningen.

  Følg os på Facebook
  På vores facebook-side kan du følge med i vores arbejde og projekter. Hvis du har spørgsmål til os, kan du også kontakte os der.