Døre & vinduer

Brandt Byg og Montage til dine døre og vinduer i Fredericia, Trekantområdet og det meste af Fyn

Skal du have udskiftet døre og vinduer, eller er det tid, at dit hjem eller virksomhed får skiftet til nyere termoruder? Vi har erfaringen og ekspertisen til at klare opgaven – og vi tager os tiden til at sætte dig ind i de forskellige mulighederne.

I Brandt Byg og Montage bringer vi flere års erfaring til opgaven og til rådgivningen af dig. Vores vigtigste arbejdsopgave er, at du får det bedste resultat, og at du undervejs i processen er inddraget. For vi tror på, at vi skaber de bedste resultater sammen med vores kunder.

Vinduer og vejledning, der gør en forskel

Vi gør altid lige det ekstra for at levere den bedste vejledning, for at vi sammen kan skabe de mest værdifulde løsninger. Derfor besigtiger vi gerne opgaven for at kunne vejlede dig i, hvor omfattende en udskiftning eller renovering af dine døre og vinduer der ville være bedst for dig.

Både døre og vinduer spiller en afgørende rolle i hjemmets udseende og energieffektivitet. Vi er erfarne i installationen af vinduer, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også forbedrer din boligs energieffektivitet. Fra klassiske til moderne designs, vi har løsninger til alle – også dig og dit hjem.

ER DU INTERESSERET I VORES LØSNINGER?

Lad os hjælpe dig med isætning eller udskiftning af døre og vinduer. Vi arbejder fra Fredericia til hele Trekantområdet og på Fyn.

 

  FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD​

  ALLE FORMER FOR tømrerARBEJDE

  Brandt Byg & Montage udfører en bred vifte af tømrer- og snedkerarbejde, altid med fokus på førsteklasses håndværk og æstetisk finish.

  Er du i Fredericia og overvejer en boligudvidelse, en ny carport, eller står du overfor en anden tømrerrelateret opgave? Vores team i Fredericia er klar til at bringe deres professionelle dygtighed og mange års erfaring ind i dit projekt. Vi arbejder nøje sammen med dig fra de første skridt i designfasen, herunder ansøgning om byggetilladelse, til den fulde realisering og afslutning af dit projekt. Ved at vælge Brandt Byg & Montage i Fredericia sikrer du dig ikke kun et resultat i topkvalitet, men også en løsning, der nøje tilpasses dine specifikke behov og ønsker, alt sammen inden for den aftalte tidsramme og budget.

  Din garanti for kvalitet

  I Brandt Byg og Montage går vi hver dag på arbejde for at levere kvalitet. Det gør vi både i vores møde med kunder, i vores arbejde med processen og i resultatet. Og det er vi overbeviste om gør en forskel.

  Brandt Byg & Montage
  N

  Kreativitet

  Det er et grundværktøj i vores værktøjskasse. Med i prisen hos os får du derfor vores skarpe blik for den gode ide og udførslen hertil.

  N

  Kvalitet

  Kvalitet er grundlaget for alt, hvad vi laver.

  N

  prisfordel

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi stræber efter at levere kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser.

  N

  Løsninger

  Hos os er der meget få grænser for, hvad vi kan skabe for vores kunder. Hvis du har et behov, så har vi formentlig håndværket, kreativiteten og erfaringen til at skabe løsningen.

  Følg os på Facebook
  På vores facebook-side kan du følge med i vores arbejde og projekter. Hvis du har spørgsmål til os, kan du også kontakte os der.