Carport og skur

Vi bygger carport og skur i Fredericia og omegn

Mangler du udendørs kvadratmeter til bil eller anden opbevaring? Vi bygger skure og carporte, der passer til det eksisterende hus eller byggeri. Og vi leverer altid kvalitetshåndværk og personlig kundeservice, så du må gerne have høje forventninger – vi har håndværk, der kan bære det.

Vi bygger klassiske løsninger til opbevaring i private udendørs rum, men vi arbejder også gerne for boligforeninger eller erhverv, hvor der kan være behov for carporte eller skur.

En carport kan opfylde mange formål, og du kan have mange forventninger til, hvordan du skal have glæde af den i hverdagen. Vi hjælper dig med at se på mulighederne, så resultatet passer som fod i hose med dine krav.

Carport og skur skræddersyet til dit uderum

Hos Brandt Byg og Montage tilbyder vi skræddersyede løsninger, hvor vi kan imødekomme forskellige behov og ønsker for dit uderum. Uanset om du foretrækker en moderne carport eller et traditionelt skur, er vi parate til at opfylde dine behov og skabe en løsning, der passer perfekt til din ejendom, og som forener kvalitet, design og holdbarhed.

ER DU INTERESSERET I VORES LØSNINGER?

Skal Brandt Byg og Montage stå for at bygge din carport eller skur? Vi bygger i Fredericia, Trekantområdet og på Fyn. Kontakt os og lad os sammen finde ud af, hvad vi kan gøre for dig og dit uderum.

 

  FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD​

  ALLE FORMER FOR tømrerARBEJDE

  Brandt Byg & Montage udfører en bred vifte af tømrer- og snedkerarbejde, altid med fokus på førsteklasses håndværk og æstetisk finish.

  Er du i Fredericia og overvejer en boligudvidelse, en ny carport, eller står du overfor en anden tømrerrelateret opgave? Vores team i Fredericia er klar til at bringe deres professionelle dygtighed og mange års erfaring ind i dit projekt. Vi arbejder nøje sammen med dig fra de første skridt i designfasen, herunder ansøgning om byggetilladelse, til den fulde realisering og afslutning af dit projekt. Ved at vælge Brandt Byg & Montage i Fredericia sikrer du dig ikke kun et resultat i topkvalitet, men også en løsning, der nøje tilpasses dine specifikke behov og ønsker, alt sammen inden for den aftalte tidsramme og budget.

  Din garanti for kvalitet

  I Brandt Byg og Montage går vi hver dag på arbejde for at levere kvalitet. Det gør vi både i vores møde med kunder, i vores arbejde med processen og i resultatet. Og det er vi overbeviste om gør en forskel.

  Brandt Byg & Montage
  N

  Kreativitet

  Det er et grundværktøj i vores værktøjskasse. Med i prisen hos os får du derfor vores skarpe blik for den gode ide og udførslen hertil.

  N

  Kvalitet

  Kvalitet er grundlaget for alt, hvad vi laver.

  N

  prisfordel

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi stræber efter at levere kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser.

  N

  Løsninger

  Hos os er der meget få grænser for, hvad vi kan skabe for vores kunder. Hvis du har et behov, så har vi formentlig håndværket, kreativiteten og erfaringen til at skabe løsningen.

  Følg os på Facebook
  På vores facebook-side kan du følge med i vores arbejde og projekter. Hvis du har spørgsmål til os, kan du også kontakte os der.