FIRMAPROFIL

FIRMAPROFIL

I Brandt Byg og Montage kombinerer vi professionel ekspertise med personlig kundeservice og skaber skræddersyede løsninger for private og erhvervskunder fra vores base i Fredericia.

Bag virksomheden er jeg, Philip Jensen. Som efter mange år i faget nu har skabt min egen virksomhed, hvorfra jeg kan levere den kvalitet og service, jeg brænder for.

I Brandt Byg og Montage arbejder vi ud fra mere end 10 års erfaring og med en arbejdsglæde, der er forankret i glæden ved at skabe løsninger for vores kunder. Det kommer af at skabe enestående håndværk, hvor tingene er lige, og kvaliteten er i top.

Det mest tilfredsstillende for os er at se vores kunder glade og tilfredse med det endelige resultat. Vi elsker at arbejde med præcision og omhu for at sikre, at hver detalje er perfektioneret, og at resultatet lever op til dine ønsker og vores standarder for kvalitet.

Skal vi stå for løsningen på din opgave? Vi arbejder i Fredericia, Trekantområdet og kører også helt gerne ud til opgaver på det meste af Fyn. Kontakt os og lad os tale om, hvad vi kan gøre for dig.

ER DU INTERESSERET I VORES LØSNINGER?

Brandt Byg & Montage udfører en bred vifte af tømrer- og snedkerarbejde, altid med fokus på førsteklasses håndværk og æstetisk finish.

 

  FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD​

  ALLE FORMER FOR tømrerARBEJDE

  Brandt Byg & Montage udfører en bred vifte af tømrer- og snedkerarbejde, altid med fokus på førsteklasses håndværk og æstetisk finish.

  Er du i Fredericia og overvejer en boligudvidelse, en ny carport, eller står du overfor en anden tømrerrelateret opgave? Vores team i Fredericia er klar til at bringe deres professionelle dygtighed og mange års erfaring ind i dit projekt. Vi arbejder nøje sammen med dig fra de første skridt i designfasen, herunder ansøgning om byggetilladelse, til den fulde realisering og afslutning af dit projekt. Ved at vælge Brandt Byg & Montage i Fredericia sikrer du dig ikke kun et resultat i topkvalitet, men også en løsning, der nøje tilpasses dine specifikke behov og ønsker, alt sammen inden for den aftalte tidsramme og budget.

  Din garanti for kvalitet

  I Brandt Byg og Montage går vi hver dag på arbejde for at levere kvalitet. Det gør vi både i vores møde med kunder, i vores arbejde med processen og i resultatet. Og det er vi overbeviste om gør en forskel.

  Brandt Byg & Montage
  N

  Kreativitet

  Det er et grundværktøj i vores værktøjskasse. Med i prisen hos os får du derfor vores skarpe blik for den gode ide og udførslen hertil.

  N

  Kvalitet

  Kvalitet er grundlaget for alt, hvad vi laver.

  N

  prisfordel

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi stræber efter at levere kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser.

  N

  Løsninger

  Hos os er der meget få grænser for, hvad vi kan skabe for vores kunder. Hvis du har et behov, så har vi formentlig håndværket, kreativiteten og erfaringen til at skabe løsningen.

  Følg os på Facebook
  På vores facebook-side kan du følge med i vores arbejde og projekter. Hvis du har spørgsmål til os, kan du også kontakte os der.